JUGUEM AMB LES PARAULES

Estàndard

baldufaPaper jugar, nens, llapis
Els nens van obrir el calaix per agafar un full i un llapis . Nomes tocar la punta de grafit la superficiedel del paper va començar una dança estrambótica que nomes va finalitzar en el moment que va apareixer dibuixada una baldufa. Ara ja podien baixar al carrer a jugar.

 

molinodevientoPapel, jugar, niños, lápiz
Los niños aburridos observan a la gente que va de ningún sitio a ninguna parte. Una hoja de papel se desliza delante de sus ojos con la danza del aire. Un lápiz se desliza por la pendiente de la calle rodando, rodando. Un molinillo acaba de nacer y ahora ya pueden empezar a jugar.

 

girafaGirafa, trompeta i patata

L’orquestra “Salvatge Selvàtica” tenia una trompetista que era un fenomen. La girafa “Taca” era la vedette i quan tocava la trompeta totes les bestioles de la selva callaven i quedaven embadalides. Només un cop no va poder lluir el seu talent, quan per equivocació es va atragantar al engolir una patata vella i arrogada que va confondre amb una trufa.

pocima 1Xarop, caixa, martell
M’he aixefat el dit amb el martell. Deixo el xarop fastigos per cops dins la seva caixa. Potser un altre dia. El quadre tindrà que esperar.

el apartamentoCoche, antena, trepa
Entre sus compañeros era conocido como “el trepa”. Aquel dia se quedo más tarde para para fotocopiar un libro que le habían prestado. Al salir alguien le había robado el coche, dejando tirada en medio de la calle la antena , con la que habían forzado la puerta para robarle la radio del coche.

yogi-bear-3Ovelles, cova, pluja

Les ovelles van buscar aixopluc dins de la cova fins que amaines la pluja. Ho que elles no podien imaginar es que l’os Yogui i el seu amic Bubu estaven esmulant les dents despres de la llarga hivernació.

 

 

 

Deixa un comentari